Om Företaget

Kramfors Industrilackering AB 


Vi är ett etablerat familjeföretag som grundades 2002, efter en avknoppning från min svärfars billackeringsfirma. Ägare och grundare till Kramfors Industrilackering AB är, jag, Lars Öhman. Idag har vi utvecklats till att bli en annan typ av förgrening inom branschen - en industrilackeringsfirma. Vårt fokus ligger inom våtlackering men vi utför även en hel del andra lackeringsarbeten.

Företaget har med tiden vuxit och idag är vi 6 stycken medarbetare som uppskattar vårt nära samarbete, oss kollegor emellan, i kombination med vår härliga stämning och familjära atmosfär. Dessa faktorer ger oss de bästa förutsättningarna för att kunna genomföra det optimala arbetet för våra kunder. 

Allt lackeringsarbete genomförs i våra egna lokaler då det är här, i våra industrilokaler, som vi har de bästa förutsättningarna för att nå ett perfekt resultat. Vi lackerar allt möjligt, men de vanligaste arbetena som vi utför för våra kunder är lackering av hydraulventiler, splitterskydd till bandvagnar och lackering av köksluckor.
​​​

Lackeringen bedrivs i två olika lokaler - Kramfors & Nyland

I vår lokal i Kramfors målas och tvättas hydraulventiler där detaljerna tvättas i en femstegs tvätt innan lackering. Här hänger vi upp sakerna - hydraulventiler, tappar och andra detaljer. Medan Köksluckor och splitterskydd målas liggandes i vår lokal i Nyland.